SloDog Feeder Plate

Beschikbaarheid: Niet voorradig
Prijs/st.: € 11,95 11.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Leverancier: -
Artikelcode: 53

Beschrijving

SloDog is de beste slow feeder  of anti-schrokbak op de markt. De meeste anti-schrokbakken werken met doolhofachtige structuren die het de hond moeilijk maken om bij het eten te komen. De hond moet het voedsel rond de kom jagen om te eten. Dit kan zeer frustrerend zijn voor de hond en kan stress en angst bij het dier veroorzaken.

SloDog is een unieke benadering van langzaam voeren of anti-schrokken. Door van een kom op een bord over te schakelen, is er een veel groter oppervlak beschikbaar voor de etende hond. Al het voedsel is in het zicht en hoeft niet te worden opgejaagd, dit voorkomt frustratie. SloDog heeft een bord ontworpen dat de maaltijd opsplitst in veel mini-maaltijden. Dit, door het bord in een groot aantal kleine, ondiepe zakken te verdelen. De hond eet eenvoudig één mini-maaltijd tegelijk. Als de hond probeert te eten uit twee zakken tegelijk valt het voedsel gewoon uit de open bek van de hond.

Met zijn unieke ontwerp is deze SloDog-uitvinding logisch en eenvoudig. Het is speciaal ontworpen voor een ontspannen voedermoment  zonder stress. Onze testen hebben aangetoond dat SloDog de voedertijd van de hond van enkele seconden tot VELE minuten kan vertragen!

  • Geschikt tot 2 kopjes / 500 ml. Beste met droog voedsel
  • Afmetingen 35 x 26 cm / 14 "x 10"
  • Gemaakt van food grade PP
  • Momenteel loopt octrooiaanvraag
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein